Vergoedingen

Ieder mens is Uniek en heeft ook een eigen aanpak nodig.

 

De 5 natuurgerichte principes zorgen ervoor dat een therapeut zijn cliënt op een holistische manier benaderd. Ik ben daarom aangesloten bij de BATC. De behandelingen bij een BATC therapeut worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de deelnemende zorgverzekeraars. Tarieven en en lijst van zorgverzekeraars staan vermeld op de site van de BATC.

 

Energie

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. De energiestromen in en om ons lichaam zijn noodzakelijk om te functioneren. Indien een blokkade de energiestroom afsluit kunnen er emotionele en fysiek klachten ontstaan. Om blokkades op te sporen of op te heffen werk ik vanuit massage en energetisch om de energiestroom van de chakra's en de meridianen in balans te brengen.

 

Prikkeloverdracht

Prikkeloverdracht vind plaats in de zenuwbanen van het lichaam en zorgen voor het communicatie netwerk tussen de hersenen naar de rest van het lichaam. Door een verstoorde prikkeloverdracht worden signalen aan delen van het lichaam niet duidelijk weergegeven, waardoor sommige functies van het lichaam kunnen stagneren. Door middel van o.a. Voetreflextherapie en drukpunt massage kunnen deze verstoringen worden opgeheven en het zelfgenezend van het lichaam weer opgang gebracht.

 

Drainage

Ons lichaam en onze geest worden belast met gifstoffen. Hierbij kun je denken aan stress, bepaalde voeding, straling en gassen waar we dagelijks mee in aanraking komen. Het is dan ook belangrijk dat je je lichaam moet draineren om deze gifstoffen af te kunnen voeren. Veel water drinken is hier een eenvoudig voorbeeld van. Wanneer je lichaam minder of niet instaat is deze gifstoffen af te voeren heeft dit nadelige invloed op het hele systeem.

 

Voeding

Elk lichaam heeft goede voeding nodig om optimaal te kunnen functioneren. Ook goede geestelijke voeding is belangrijke en kan bestaan uit verwachtingen,overtuigingen, uitdagingen. Maar kan ook belemmerend werken zoals bij stress, boosheid, negatieve ervaringen, onmacht. De balans zoeken tussen lichaam en geest is erg belangrijk.

 

Psyche

Fysiek, geestelijke, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Het bewust worden van belemmerende denk- en gedragspatronen en het loslaten of te doorbreken is belangrijk om zo je helingsproces te bevorderen.

NEI Coach, Voetreflextherapie & Massages Arnhem, Oosterbeek, Velp, Heelsum